Bestuur van de Epser Zomerfeesten

Bestuur:

  • Maarten Matti
  • Tom Meerbeek 
  • Yvette Dommerholt
  • Esther Reit

Zomerfeest Epse krijgt facelift

Nieuw organisatieteam stort zich op ZomerfeestenEpse 2.0

 

De Koning is dood, Lang leve de Koning! De Zomerfeesten in Epse dreigden verloren te gaan, maar een nieuw bestuur is opgestaan om de feesten voor de toekomst te behouden.

 

Houdt u dus het tweede weekend van juni vast vrij in de agenda! De Zomerfeesten Epse worden dan gehouden, in nieuwe stijl. Veel van de oude vertrouwde ingrediënten worden behouden, maar het feest krijgt een nieuwe jas. “Het feest krijgt een iets ander karakter. Je moet denken aan een festival-achtige opzet in aankleding, food en beleving”, zegt de nieuwbakken voorzitter Maarten Matti. “Maar de vertrouwde onderdelen als de fietstocht, het volleybaltoernooi en de bonte avond worden zeker behouden.”

 

De zomerfeesten in Epse werden decennialang georganiseerd door de lokale ondernemersvereniging. Nu die een nieuwe weg is ingeslagen, is er nog te weinig tijd voor de ondernemers over om een dergelijk feest te organiseren.  Gelukkig is er een nieuw team opgestaan om het dorpsfeest te behoeden voor de ondergang. Naast Maarten Matti, willen Yvette Dommerholt, Esther Reit en Tom Meerbeek  het feest weer op de kaart zetten.

 

“Dit is een té mooi feest om verloren te laten gaan”, zegt Maarten Matti, die in het dorp beter bekend staat als ‘Maarten van de IJsseldijk’. “Onlangs hebben de ondernemers ons de draaiboeken overhandigd van afgelopen jaren, toen schrok ik wel even van de hoeveelheid werk die ons te wachten staat”, zegt hij met een glimlach.

 

Het nieuwe team organisatoren gaat het dan ook niet maar met z’n vieren opknappen. “We zijn op zoek naar mensen die verschillende losse onderdelen willen organiseren of begeleiden.  Veel mensen hebben zich al spontaan aangemeld. Zo wordt het nieuwe jeugdonderdeel ondergebracht bij de Speeltuinvereniging en ook de presentatie van de KidsTalentShow is al rond. Maar we zoeken vooral nog mensen die een bardienst willen draaien en heren of dames die technisch onderlegd zijn en de handjes willen laten wapperen.“

 

Meehelpen met de Zomerfeesten Epse nieuwe stijl? Meld je aan via: info@zomerfeestenepse.nl

 

Wij hebben er zin in , U ook ??