Terug naar het overzicht

Informatieavond Epse Zomerfeesten

21 maart 2017

Het is weer zover, je wordt binnenkort bijgepraat over komende Zomerfeesten in Epse. Dat gaat gebeuren op dinsdag 4 april om 20.30 uur in eetcafe De Hoek in Gorssel. Op de bijeenkomst doen we uit de doeken hoe de Zomerfeesten er dit jaar uit gaan zien en wat we van jullie verwachten. Inmiddels is het thema al bekend: Sprookjes.

Vorig jaar werd er een nieuwe stichting opgericht die de Zomerfeesten in Epse gaat organiseren. Er hebben zich dit jaar enkele nieuwe leden aangesloten, die zullen zich 4 april aan u voorstellen.

Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Deelname is dus niet meer beperkt tot een straat. Ook als vriendengroep, sportteam of in elk ander willekeurig verband mag je meedoen. Dus ben je bijvoorbeeld betrokken bij de Hockeyclub in Epse, maar woon je in Gorssel? No worries, haak lekker aan.

Binnenkort staat ook alle informatie op onze website: www.zomerfeestenepse.nl Daar kun je jezelf ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je van alles op de hoogte over komende zomerfeesten. En vergeet ons natuurlijk niet te ‘liken’ op facebook.

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@zomerfeestenepse.nl

We zien je graag op dinsdag 4 april om 20.30 uur in eetcafe De Hoek in Gorssel. De koffie staat voor u klaar. Tot dan!

Terug naar het overzicht