Stichting Zomerfeesten Epse bedankt de sponsors en vrijwilligers met een dagje uit
Terug naar het overzicht

Stichting Zomerfeesten Epse bedankt de sponsors en vrijwilligers met een dagje uit

Donderdagmiddag 25 april. Het terras van eetcafé de Hoek in Gorssel stroomt langzaam vol met sponsors en vrijwilligers die de Zomerfeesten in Epse mede mogelijk maken. Het is tijd voor een dagje uit. Vandaag staat er een bezoek gepland aan de Grolsch Brouwerij. Deze Grolsch Brouwerij Tour is tijdens het aangaan van een samenwerking met Grolsch aangeboden door Alex Evenhuis, accountmanager horeca.

Stipt op het afgesproken tijdstip rijdt de touringcar voor die ons naar Enschede zal brengen. Het duurt niet lang voordat iedereen op zijn plek zit en dan kan de reis beginnen. Althans… dat is de bedoeling… Nadat de chauffeur een aantal keren de touringcar heeft geprobeerd te starten kijkt hij om en zegt dat de bus niet wil starten. De touringcar met een de grote tekst ‘effeweg’ op de zijkant wordt al snel ‘effeNIETweg’ genoemd. Er zit niets anders op dan uitstappen en wachtten op een vervangende touringcar. Na bijna 30 minuten klinkt er buiten dan toch opeens een ronkende motor. De touringcar is gestart en iedereen neemt snel zijn plaats in zodat er eindelijk koers gezet kan worden richting Enschede.

Iets verlaat komen wij aan bij de Grolsch Brouwerij. Na een inspirerende introductievideo wordt de groep opgedeeld in twee groepen voor de Grolsch Brouwerij Tour. Twee enthousiaste hostessen vertellen ons meer over de productie van het bier en leiden ons rond door het enorme complex.

Na de tour komen we allen weer samen in één van de Cafés die de brouwerij rijk is voor een productconfrontatie. Met andere woorden; we gaan de vers gebrouwen bieren proeven.

Na de proeverij wordt de reis terug naar Gorssel ingezet. Bij aankomst in Café de Hoek staat er een goed verzorgd koud en warm buffet klaar waar iedereen zichtbaar van genoot.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor deze gezellige dag.

Bestuur Stichting Zomerfeesten Epse

Terug naar het overzicht