Paasvuur Epse 2024

Op zondag 31 maart 2024 zal het paasvuur weer branden in Epse. Het paasvuur zal om 20.15 uur ontstoken worden aan de Hassinklaan in Epse (tussen de sportvelden en Gorssel). 

Voorafgaand aan het paasvuur wordt er door de Speeltuinvereniging Epse een lichtjesoptocht georganiseerd vanaf de sportvereniging tot aan het paasvuurterrein. Kinderen zullen dan met een versierde paastak met lichtjes meelopen naar het paasvuur. De paastak met lichtjes dienen de kinderen zelf thuis te maken.

Op het paasvuurterrein is een bar zodat men onder het genot van een drankje kan genieten van het paasvuur. Het paasvuurterrein en de bar zijn vanaf 19.30 uur geopend. Het paasvuur wordt georganiseerd door de Stichting Zomerfeesten Epse.

Programma

19.30 uur

Paasvuurterrein en de bar geopend aan de Hassinklaan

20.00 uur
Start lichtjesoptocht vanaf de sportvereniging Epse naar het paasvuur

20.15 uur
Paasvuur wordt ontstoken aan de Hassinklaan

 

Snoeihout brengen

Snoeihout mag alleen worden gebracht op zaterdag 30 maart tussen 10.00 en 14.00 uur. Wij letten zowel op het juist aanbieden van het snoeihout (snoeihout mag worden aangeboden met een maximale dikte van 10 cm en is ontdaan van blad en mag geen delen van groenblijvende beplanting bevatten) alsmede ook op het totale snoeihout wat wordt gebracht zodat we een veilig paasvuur kunnen organiseren.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van het paasvuur is meer dan welkom.

Doorgang van het Paasvuur is afhankelijk van het weer en de te verlenen vergunningen en toestemming van gemeente, provincie en landeigenaar.