Vrijdag 8 juni 2018

16.00 uur Happy Hour
16.00 uur Live muziek van Duo Hekkelbarg
17.00 uur Santa Kids Run
17.30 uur Santa Run (>12 jaar)
18.00 uur Kindertalentenshow: Epse Got Talent
21.00 uur Live on stage: Bad Shoes


Vanaf 16.00 uur is het feestterrein en de kermis geopend. De Zomerfeesten beginnen met een Happy Hour (2 drankjes halen, 1 drankje betalen) en live muziek van Duo Hekkelbarg.

Om 17.00 uur start de Santa Run Kids (1 kilometer loop voor kinderen tot en met 12 jaar, ouders kunnen uiteraard meelopen). De start en finish is op het feestterrein. Er zullen twee rondes gelopen worden worden over het sportcomplex 'Het Hassink'. Ren je niet mee? Kom dan de deelnemers aanmoedigen!

Om 17.30 uur start de Santa Run (2 kilometer loop. Deelname vanaf 12 jaar). De route van de Santa Run is gelijk aan de route die de kinderen hebben afgelegd, alleen worden er geen twee maar vier ronden gelopen.

Om 18.00 uur start de Kindertalentenshow: Epse Got Talent. Tijdens de Kindertalenenshow is het podium voor de kinderen uit Epse. Mis de spetterende optredens niet! Opgeven voor de Kindertalentenshow kan via de website en via het inschrijfformulier dat wordt uigedeeld op de J. v.d. Hoevenschool in Epse en de Joppeschool in Joppe.

Om 21.00 uur barst het feest los met de live on stage: Bad Shoes. Bad Shoes maakt van elk optreden een onvergetelijk feest. De mannen laten in medley-vorm alle hits van toen en nu op je los. Van de klassiekers van The Rollings Stones en Michael Jackson, nederpop-hits van Marco Borsato en BLØF, naar de hits van Coldplay en Kensington om daarna uiteraard af te sluiten met de beukers van AC/DC en Queen. Niets is voor de mannen van Bad Shoes te gek!