Zaterdag 15 juni 2019

De organisatie is nog druk bezig met het vaststellen van het complete programma.

10.00 uur - Fietstocht
Begin de tweede dag van de Zomerfeesten sportief met een mooie fietstocht. Inschrijven is gewenst i.v.m. de stop die onderweg wordt gemaakt. Schrijf je in via de website.

12.00 uur - Brunch
Ook dit jaar wordt er na de fietstocht weer een geweldige brunch klaargemaakt op het feestterrein. De brunch start om 12.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Ook mensen die niet meedoen aan de fietstocht kunnen zich natuurlijk inschrijven voor de brunch. Schrijf je in via de website.

14.00 uur - Volleybaltoernooi
Op de zaterdagmiddag staat het jaarlijkse volleybaltoernooi weer op het programma. Inschrijven kan helaas niet meer. Het toernooi zit vol.

14.00 uur - Presentatie bouwopdracht

Nieuw dit jaar tijdens de Zomerfeesten is de groepsopdracht waaraan je voorafgaand aan de Zomerfeesten met de straat of een groep vrienden al kan werken. De opdracht luid:
Support je volleybalteam op de meest creatieve en ludiek manier. Meer info en inschrijven.

‚Äč14.00 uur - Kinderspelen groep 3 en hoger
Op zaterdagmiddag kan je weer meedoen aan de kinderspelen. De kinderspelen wordt georganiseerd door de Speeltuinvereniging Epse. Dit jaar pakken wij samen weer groots uit met diverse springkussens en spectaculaire attracties. De kinderspelen vinden plaats op het veld naast de volleybalvelden. Schrijf je in via de website.

14.30 uur - Kinderspelen peuters en kleuters(t/m groep 2)
Op zaterdagmiddag kan je weer meedoen aan de kinderspelen. Voor de peuters en kleuters zijn er spelletjes. De kinderspelen vinden plaats op het veld naast de volleybalvelden. Schrijf je in via de website.

17.00 uur - Pianobar XXL met pianist Philip Homburg
Op zaterdagmiddag toveren wij de feesttent om in een grote pianobar. Weliswaar zonder piano, maar met keyboard speelt toetsenist Philip Homburg alle verzoekje uit zijn repertoire. Vraag je favoriete meezingnummer aan en sing-a-long!

19.30 uur- Muziek Quiz
Nieuw dit jaar tijdens de Zomerfeesten is de Grote Epse Muziek Quiz. In zes ronde strijden 11 teams om de eerste prijs. Alle vragen bestaan uit luistervragen, dus teamwork en snel handelen is belangrijk. Let op: elk team dient uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers te bestaan. Inschrijven kan helaas niet meer. Het maxinaal aantal teams is bereikt.

21.00 uur - Feestavond met band KatZmaV
De zaterdag wordt met een groot feest afgesloten. Dit jaar treed er een 9 koppige band op, compleet met blazers. Feest gegarandeerd, mis het niet!