Zondag 16 juni 2019

De organisatie is nog druk bezig met het vaststellen van het complete programma.

11.00 uur - Versieren Cupcakes
Dit jaar is er weer de cupcake versierwedstrijd voor alle kinderen in de volgende drie leeftijdscategorieën: 1 tot en met 6 jaar, 7 tot en met 11 jaar en 12 tot en met 14 jaar. Meedoen? Schrijf je dan hier in.

11.30 uur - Taartenbakwedstrijd (opstellen taarten)
Wie bakt de lekkerste taart van Epse en omgeving.  Alle mama’s, papa’s, kinderen, opa’s, oma’s, buurtmannen en buurtvrouwen  mogen 1 taart inleveren. Meedoen? Schrijf je hier in.

12:00 uur - Kinder theatershow
Entertainer Maître Pierre verzorgd op zondagmiddag de kindertheatershow. Maître Pierre is al ruim 45 jaar succesvol als artiest en staat garant voor topentertainment voor kids, van jong tot oud!

13:30 uur - Kabouter plop show
Plopperdeplopperdeplop! Op zondag 16 juni komt Kabouter Plop (bekendste look a like) voor alle kindertjes naar de Zomerfeesten in Epse. Zing en dans mee met de leukste kabouterliedjes. Aansluitend is er een Meet & Greet en kun je met Kabouter Plop op de foto.

14.30 uur - Kleurrijke activiteit georganiseerd door kindercentrum.nl
kindercentrum.nl zal op de zondagmiddag een kleurrijke activiteit verzorgen voor alle kinderen.
Neem je creativiteit mee en wij zorgen voor de rest.... Natuurlijk mogen papa en mama ook bewonderen waar je neem bezig bent, dus neem die zeker mee. Wij zien je graag op zondag 16 juni. Tot dan!
 

14:30 uur - Bingo
Op de zondagmiddag staat ook de gezellige gepland. Ook dit keer kun je weer mooie prijzen winnen. Kaarten voor de bingo zijn op zondag verkrijgbaar bij de muntverkoop op het feestterrein.