Camping

Camping Epse

Even de tent of caravan uitproberen voordat de zomervakantie van start gaat. Of gewoon gezellig met het gezin het echte campingleven ervaren. Dat alles is mogelijk op zaterdag 1 en zondag 2 juni. Want dan opent de pop-up camping van Epse voor de eerste keer! 

Op het veld naast de speeltuin aan Het Wansink is het mogelijk om met je eigen kampeermiddel te overnachten onder de sterrenhemel van Epse. Hoe leuk is dat?!! De kosten voor een overnachting bedragen €10,- per plek. Dit bedrag dekt de kosten die wij maken om de camping mogelijk te maken.

Plek reserveren
Om te voldoen aan de regelgeving worden de kampeerplaatsen toegewezen op basis van inschrijving. Daarom is het verplicht om een plek te reserveren. Daarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. We zullen de aanmeldingen op basis van tijdstip binnengekomen toewijzen.

Hoe moet je een plek reserveren?
Dat is simpel! Stuur een mail met als onderwerp ‘Kampeerplek’ naar info@zomerfeestenepse.nl.
In de mail zet je de volgende gegevens:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Kampeermiddel (graag aangeven met welk kampeermiddel je komt):
- Camper
- Caravan
- Vouwwagen
- Tent groot (8x6 meter)
- Tent middel (6x4 meter)
- Tent klein (3x3 meter)

Maten van de tent zijn bij benadering, zodat wij weten met hoeveel plek er ongeveer rekening gehouden dient te worden.

Na aanmelding zullen wij een plek reserveren voor je wanneer er plek is. Is dat het geval, dan ontvang je van ons de reserveringsbevestiging van je campingplek.
Let op: je plek is pas voor je gereserveerd nadat je van de Stichting Zomerfeesten Epse een reserveringsbevestiging hebt ontvangen.

Flyer Camping Epse

Jouw hulp maakt het verschil! Word vrijwilliger en maak Zomerfeesten Epse onvergetelijk.

Maak deel uit van de festiviteiten en ervaar de vreugde van vrijwilligerswerk. Doe mee en creëer samen magische herinneringen voor onze gemeenschap.

De Zomerfeesten van Epse worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Workcation

En door al onze andere fantastische sponsoren: