Bekijk hier de acts voor dit jaar

Love Shack

Muziekduo Love Shack zal dit jaar de zomerfeesten muzikaal openen.

Van 50-er jaren rock 'n' roll of country tot muziek van nu van Rihanna en David Guetta , van Classic Rock en pop tot disco en latin uit de seventies en eighties.
Allround muziek duo Love Shack heeft voor ieder wat wils.

Love Shack treed op vrijdag 7 juni vanaf 16.00 uur op tijdens de Zomerfeesten Epse.

Amplifier

De Coverband Amplifier is een band met een hoog gehalte aan 3 E’s. Energiek, Enthousiast en Explosief. Een band dus, die niet stilstaat op het podium maar zorgt voor energie richting de dansvloer. De muziekstijl is heel divers. Van 80’s en 90’s tot de huidige top 40 en alles wat daar tussen zit aan gezellige muziek en klassiekers. Meezingen, mee springen en mee deinen op de gezelligste muziek.

Naast volledige nummers worden ook veel mashup’s en medleys gespeelt waardoor er een super chemie ontstaat tussen de bandleden en het publiek. Hierdoor knalt ieder optreden.

DJ Jeronimo

Inmiddels mogen wij DJ Jeronimo wel de huis-DJ van Epse noemen. Elke keer weet hij er weer een groot feest van te maken.

Sinds 2000 heeft DJ Jeronimo van zijn grootste hobby zijn beroep gemaakt. Op 16 jarige leeftijd begon de toen nog Jeroen Wibbelink  uit Bathmen als DJ op kleine feestjes en in de div. jeugdsosen in de regio.

Vandaag de dag wordt hij als DJ Jeronimo gevraagd door het hele land. In de zomer kun je hem bovendien regelmatig vinden in vakantieoorden zoals Kreta en div. Spaanse Eilanden. In de winter is DJ Jeronimo vaak werkzaam in Frankrijk en Oostenrijk om daar de boel op de kop te zetten, maar op zaterdag 8 juni is hij gewoon weer op zijn vertrouwde plek; in de feesttent van de Zomerfeesten in Epse!

Michael Reins

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied zijn zondagmiddag aan de beurt, want dan komt zanger Michael Reins optreden op de Zomerfeesten. De gezelligste Nederlandstalige meezingers brengt hij ten gehore.

Jouw hulp maakt het verschil! Word vrijwilliger en maak Zomerfeesten Epse onvergetelijk.

Maak deel uit van de festiviteiten en ervaar de vreugde van vrijwilligerswerk. Doe mee en creëer samen magische herinneringen voor onze gemeenschap.

De Zomerfeesten van Epse worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Workcation

En door al onze andere fantastische sponsoren: