Word de held van de Zomerfeesten

Vrijwilliger worden?

Fantastisch dat je deel wilt uitmaken van ons vrijwilligersteam! We hebben JOU nodig! Als vrijwilliger zijn er tal van taken waar jouw hulp het stralende middelpunt kan zijn. Denk aan het ondersteunen bij speelse uitdagingen zoals de rodeostier en zeskamp, maar ook het opzetten van het volleybalveld of fungeren als de vliegende redder die de ranja-clown bijvult en tussendoor even opruimt. En vergeet niet het terrein op maandagochtend netjes achter te laten. Jouw hulp is goud waard!

Wat zoeken wij? Iemand met minimaal 2 uurtjes beschikbaarheid. Wil je meer bijdragen? Dan maken wij een vreugdedansje voor jou! Ben jij degene die ons team compleet maakt? Vul dan snel het formulier hieronder in. We nemen spoedig contact met je op. Tot snel!

Kun je zelf niet meehelpen? Geen zorgen, je kunt nog steeds een held zijn! Deel deze informatie met vrienden, familie, of die ene buurman die altijd klaarstaat. Samen maken we er een knalfeest van!

Meld je aan!

velden met '*' zijn verplicht

Jouw hulp maakt het verschil! Word vrijwilliger en maak Zomerfeesten Epse onvergetelijk.

Maak deel uit van de festiviteiten en ervaar de vreugde van vrijwilligerswerk. Doe mee en creƫer samen magische herinneringen voor onze gemeenschap.

De Zomerfeesten van Epse worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Workcation

En door al onze andere fantastische sponsoren: